Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çısoy kötüın ve mürtefi ısının dünyaarı çıkmasını önlemek bâtınin kapının sapa sıhhatli kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden elan çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Dışarıdan methale orantılı bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın çabucak dâhilen açılmalıdır (Antipanik düzen), dâhileride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine vaziyet için icap bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın çabucak açılmamaktadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya mevsuk ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli yer ise ode dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi öfkee dayanıklıdır.

Demetevler mahallesinde kâin konuletmeme İtfaaiye müfredatına şayeste şekilde yangın cıkış kapısı konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı harika katkısızlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçerge.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından muayene edilen işleyiş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 Yangın Çıkış Kapısı ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page